O meni

Moj prvi susret sa svijetom blogova dogodio se 2004. godine, kada se otvorio servis Blog.hr. Odmah sam započela pisati blog na adresi beryozinka.blog.hr pod nazivom Flapper Girl, koji se bavio umjetnošću, kulturom i poznatim ličnostima iz 1920-ih godina. Osim toga, blog se bavio i mojim školskim i tinejdžerskim dogodovštinama. Tijekom sljedećih 6 godina zadržao isti naziv, iako je preseljen na vlastitu domenu.

Moja osobna motivacija za ponovno pokretanje ovog bloga je sljedeća:

  1. Kroz blog bih htjela podijeliti interpretacije i analize tekstova kojima se bavim, u nadi da će nekome biti od pomoći te da ću naći sugovornika;
  2. Blog je vrijeme razbibirige i odmor od monotone svakodnevnice. Forma bloga je jednostavni tekst dostupan širem čitateljstvu te vjerujem da u tome leži njegov najveći potencija.

Za razliku od prijašnje verzije, neću pisati mnogo o osobnom životu, jer smatram da tome nije mjesto na internetu. Ukoliko me slučajno poznajete, molim vas da ne otkrivate javno moj identitet.

Otvorena sam za komentare i sugestije, kako putem komentara ispod svakog teksta, tako i putem maila. Ukoliko me želite kontaktirati, kliknite na “Kontakt” i ispunite obrazac.